Laupäeval, 23. märtsil toimus Kuusalu Spordikeskuses Kuusalu Cup 2019 U11 vanusegrupile.
Turniiril osales kokku 8 võistkonda: JK Kuusalu Kalev, Anija United, JK Tabasalu, FC Flora Valge, Laagri HK/AMJK, Rakvere JK Tarvas, Põhja-Tallinna JK Volta, JK Saue. Võistkonnad olid jaotatud kahte alagruppi.
Turniir õnnestus Kalevi võistkonnal suurepäraselt. Koduseinte ja väga rohke publiku kaasaelamisel alistasime kõik vastased ning autasuks turniirivõit.

 

Lasime kogu turniiri vältel lüüa endale ainult ühe värava, mis näitab, et kaitseliin sai treeneri poolt antud ülesannetega väga hästi hakkama. Kindlasti edu taga on ka kõrge pressing, millega suutsime vastaseid suruda ja mänguruumi ära võtta. Ka rünnakul näitasime ühtse võistkonnana mitmekülgsust nii palliga kui pallita mängimisel. Uku teravad väljavisked tekitasid meie ründajatele väga häid väravamomente vastaste värava lähistel. Kõik mängijad, kes väljakul käisid, näitasid väga head mängu ning suurepärast pühendumist.
Kiidan kogu võistkonda!

Suured tänud ka Kaur Villemi isale Raulile, kes jäädvustas oma kaameratega tervet turniiri.
Eriauhinnaga autasustati JK Kuusalu Kalevi mängijat Karl Markust, kes oli turniiri kõige edukam skoorija 8 väravaga.
Nõmme Kalju Pühapäevaliiga 4. etapil 17. märtsil pidime leppima 6. kohaga, aga sarja üldkokkuvõttes saavutasime kõrge 2. koha!
Väike klubi, suur hing!

Kalev Cupil

Attachments
A-grupp tulemused.xlsx [797.29Kb]
Uploaded Esmaspäev, 25 Märts 2019 by Administraator
B-grupp tulemused.xlsx [268.68Kb]
Uploaded Esmaspäev, 25 Märts 2019 by Administraator
Kuusalu Cup tulemused.xlsx [11.91Kb]
Uploaded Esmaspäev, 25 Märts 2019 by Administraator