Esmaspäev 30.05
Pasta kalasupp lõhega, täisterasepik, täisteraleib.
(lõhefilee, kartul, mugulsibul, porgand, kalapuljong, nuudlid, maitseroheline)
Kohuke, banaan.

Teisipäev 31.05
Broilerikaste, riis, täisteraleib, täisterasepik.
(kanaliha, mugulsibul, puljong, tomat, seller, rõõskkoor 35%, riisijahu, sojakaste, maitseained)
Maitsestatud vesi, vitamiinisalat, segasalat.

Kolmapäev 01.06
Kodune seljanka, täisteraleib, täisterasepik.
(keedusink, poolsuitsuvorst, kaelakarbonaat, keeduvorst, mugulsibul, kartul, marineeritud kurk, tomatipüree, puljong, maitseroheline, hapukoor)
Kama mustikatega.

Neljapäev 02.06
Veiselihahautis köögiviljadega, tatar, täisteraleib, täisterasepik,
(veiseliha, mugulsibul, porgand, lillkapsas, roheline uba, mais, dijoni sinep, maitseained, riisijahu, puljong)
Maitsestatud vesi, peedi-õuna- kapsasalat, hiinakapsa-tomatisalat.

Reede 03.06
Asuu, täisteraleib, täisterasepik.
(sealiha, mugulsibul, porgand, riisijahu, marineeritud kurk, kartul, köögikoor, puljong, maitseained)
Maitsestatud vesi, tomati-kurgisalat, segasalat, puuvili.

Menüü koostasid: peakokk E.Lätt
kokk L.Pello

Küsimusega allergeenide sisaldumise puhul toitudes palun pöördu peakoka poole.
Euroopa Liidu Toetusprogrammi raames pakutakse piima, keefiri, puu- või juurvilja.

PIKAPÄEVA OODE

Esmaspäev 30.05
Hakkliharoog, mahl.

Teisipäev 31.05
Köögiviljasupp, leib, sepik, pannkook moosiga.

Kolmapäev 01.06
Köögiviljaraguu, puuvili.

Neljapäev 02.06
Risotto, puuvili.