Menüü 27.03 - 31.03 2023

HOMMIKUSÖÖK

Esmaspäev
Kaerahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Teisipäev
Krõbe marja müsli, või, sul- juust, pasteet, võileivamäärded, leib, sepik, piim.

Kolmapäev
Hirsihelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Neljapäev
Veisesink, sealihasink, viil- juust, pasteet, sul- juust, võileivamäärded, või, leib, sepik, piim.

Reede
Neljaviljahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.

LÕUNASÖÖK

Esmaspäev

Ungari vorstisupp (kartul, porgand, sibul, tomatikuubik, ürtidega mahe kaste, paprika, s- vorstikuubik, puljong, till, petersell). Hapukoor. Sõõrik karamellitäidisega.

Teisipäev

Böfstrogonov (veiseliha, riisijahu, ketsup, sibul, köögikoor, puljong, till, petersell). Tatar. Bulgur. Kolme kapsa salat punaste marjadega (õlikaste). Peedi marin.kurgi salat (majonees). Vesi.

Kolmapäev

Meremehesupp, hapukoor (valge kalafilee, lõhefilee, kartul, sibul, porgand, tomatikuubik, suvikõrvits, kalapuljong, kalamaitseaine, till). Kama marjadega.

Neljapäev

Lihapada (sealiha, sibul, mini porgand, puljong, roheline hernes, dijoni sinep, köögikoor, till, petersell).
Kartul. Pruun täistera riis. Porgandi- porrusalat (majonees) Segasalat (õlikaste). Mahl.

Reede

Asuu (kartul, porgand, sibul, mar-kurk, sealiha, puljong, vahukoor, till, petersell). V-kapsa- v-kurgisalat (majonees). Marineeritud peet. Puuvili. Vesi.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.

PIKAPÄEVA OODE

Esmaspäev
Kana- köögivilja riis (kanaliha, porgand, hernes, mais, pruun täistera riis, paprika, suvikõrvits, puljong). Puuvili.

Teisipäev
V- kapsasupp (kapsas, kartul, porgand, liha, sibul, puljong, till). Puuviljakook, leib, sepik, piim.

Kolmapäev
Tatra- läätseroog (tatar, läätsed, mais, porgand, sibul, liha, paprika, puljong). Puuvili.

Neljapäev
Hernepuder singiga (hernehelbed, porgand, sibul, puljong, sink). Mahl.

--------------------------------------------

Menüü koostas peakokk Elge Lätt, e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.