Menüü 5.12 - 9.12 2022

HOMMIKUSÖÖK

Esmaspäev
Hirsihelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Teisipäev
Täistera-kaerahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Kolmapäev
Röstitud müsli puuviljadega, piim, leib, sepik, võileivamäärded, pasteet, sulatatud juust.

Neljapäev
Sõrnikud, maasikapüree, hapukoor, leib, sepik, piim, võileivamäärded.

Reede
Võileivad (veiselihasink, sealihasink, sulatatud juust, pasteet, juust, võileivamäärded, leib, sepik), piim.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.

LÕUNASÖÖK

Esmaspäev
Hakklihasupp (hakkliha, kartul, porgand, sibul, pruun täistera riis, puljong, till)
Marjakissell (erinevad marjad, mangopüree, suhkur, maisitärklis, vahukoor (suhkur, vanillisuhkur, vahukoor 35%)

Teisipäev
Krahvistrogonov (sealiha, porgand, kukeseened, sibul, puljong, riisijahu, köögikoor).
Kartul, pruun täisterariis, värske salat (oliiviõlikaste).
Värske kapsa-peedi-õunasalat (majonees).
Vesi.

Kolmapäev
Kalasupp krabipulkadega (valge kala filee, lõhefilee, kartul, porgand, sibul, krabipulgad, kalapuljong, vahukoor, sulatatud juust, till).
Jäätis

Neljapäev
Böfstrogonov (veiseliha, riisijahu, ketšup, tomatikaste, sibul, köögikoor, puljong).
Tatar, makaronid, värske kapsa - marin.kurgi salat (majonees).
Segasalat (oliiviõlikaste).
Vesi.

Reede
Asuu (sealiha, marin.kurk, kartul, porgand, sibul, puljong, vahukoor, maitseroheline).
Lillkapsa-tomati-kurgisalat (majonees), kõrvitsasalat.
Puuvili, vesi.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.

PIKAPÄEVA OODE

Esmaspäev
Kikerhernepajaroog (kikerherned, sibul, küüslauk, sealiha, bulgur, tomatikuubik, ürtidega mahe kaste, puljong, maitseroheline).
Puuvili

Teisipäev
Täistera-kaerahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Kolmapäev
Röstitud müsli puuviljadega, piim, leib, sepik, võileivamäärded, pasteet, sulatatud juust.

Neljapäev
Kodujuustusalat (kodujuust, hapukoor, värske kurk, tomat, till, sool).

Broilerifilee tükk, mahl.

--------------------------------------------

Menüü koostas peakokk Elge Lätt, e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.