Menüü 27.03 - 31.03 2023
HOMMIKUSÖÖK
Esmaspäev
Kaerahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.
Teisipäev
Krõbe marja müsli, või, sul- juust, pasteet, võileivamäärded, leib, sepik, piim.
Kolmapäev
Hirsihelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.
Neljapäev
Veisesink, sealihasink, viil- juust, pasteet, sul- juust, võileivamäärded, või, leib, sepik, piim.
Reede
Neljaviljahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.
LÕUNASÖÖK
Esmaspäev
Ungari vorstisupp (kartul, porgand, sibul, tomatikuubik, ürtidega mahe kaste, paprika, s- vorstikuubik, puljong, till, petersell). Hapukoor. Sõõrik karamellitäidisega.
Teisipäev
Böfstrogonov (veiseliha, riisijahu, ketsup, sibul, köögikoor, puljong, till, petersell). Tatar. Bulgur. Kolme kapsa salat punaste marjadega (õlikaste). Peedi marin.kurgi salat (majonees). Vesi.
Kolmapäev
Meremehesupp, hapukoor (valge kalafilee, lõhefilee, kartul, sibul, porgand, tomatikuubik, suvikõrvits, kalapuljong, kalamaitseaine, till). Kama marjadega.
Neljapäev
Lihapada (sealiha, sibul, mini porgand, puljong, roheline hernes, dijoni sinep, köögikoor, till, petersell).
Kartul. Pruun täistera riis. Porgandi- porrusalat (majonees) Segasalat (õlikaste). Mahl.
Reede
Asuu (kartul, porgand, sibul, mar-kurk, sealiha, puljong, vahukoor, till, petersell). V-kapsa- v-kurgisalat (majonees). Marineeritud peet. Puuvili. Vesi.
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.
PIKAPÄEVA OODE
Esmaspäev
Kana- köögivilja riis (kanaliha, porgand, hernes, mais, pruun täistera riis, paprika, suvikõrvits, puljong). Puuvili.
Teisipäev
V- kapsasupp (kapsas, kartul, porgand, liha, sibul, puljong, till). Puuviljakook, leib, sepik, piim.
Kolmapäev
Tatra- läätseroog (tatar, läätsed, mais, porgand, sibul, liha, paprika, puljong). Puuvili.
Neljapäev
Hernepuder singiga (hernehelbed, porgand, sibul, puljong, sink). Mahl.
--------------------------------------------
Menüü koostas peakokk Elge Lätt, e-post
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.