Reedel, 15. oktoobril alustasime päeva rongkäiguga Kuusalu kirikuplatsilt, trotsides tuult ja kerget sadu. Direktor Vello Sats ütles avasõnad ja rõhutas hariduse tähtsust. Oma tervituse ütles ka vallavanem Urmas Kirtsi, kes seejärel koos vallatöötajatega saatis meid koolini. Läbi koolimaja liikusime ühiselt marsiviiside saatel spordikeskusesse, kus meid võttis vastu õpetaja Taavi Esko akordionimänguga. Spordisaalis tantsis kogu koolipere koos, eestvedajateks olid 12. klassi noormehed. Aktusekõnes tõi direktor välja üksmeele tähtsuse ja luges ette katkendi Agu Sihvka lugudest, kus samuti oli juttu õpilaste üksmeelest. Direktor soovis kooliperele, et tegutsetaks üksmeeles ikka nii, et kool võiks kõikide üle uhke olla – täna, homme, ülehomme ja kõik järgnevad aastad!
Aktusel tänati koolitöötajaid, kellel täitus tööjuubel. Kooli tänukirja said Jüri Rebane, Margit Krönström, Elle Halliksaar, Saima Kallionsivu, Ingrit Keerma, Margus Keerma, Silvi Mäits, Maire Kuuse, Sirje Vaard, Katrin Kirsila, Marje Haavel, Marge Lõuke, Gitta Truus ja Viivi Vunk. Lauluga esinesid õpetajate ansambel  ja 12. klasside õpilased. Järgnes aastapäevaloterii auhindade loosimine. Peaauhind 500 krooni läks Katre Mangelsoole, kes on meil koolipraktikal. Aktuse lõppedes kogunes koolipere vanasse võimlasse, kus avati muuseumituba. Lindi lõikasid läbi ajalooõpetaja Merja Rumm ja direktor Vello Sats. Tänati kõiki, kes olid muuseumitoa sisseseadmise juures abiks olnud.
Kõiki õpilasi ja koolitöötajaid peeti sünnipäeva puhul meeles pastapliiatsiga, millel on kooli logo ja moto „Hea haridus Kuusalu koolist”.
Pilte kooli aastapäeva tähistamisest saab vaadata pildigaleriist.