26. aprillil kõlas meie abiturientidele viimane koolikell.
Kõigepealt esinesid 1. klasside lapsed tantsude ning luuletustega. Seejärel viisid jalajäljed “üllatuse“ juurde, milleks osutus igaühele omatehtud kaart ja suur tort öökulli ja kirjaga „XXXVI lend“.
Järgmise tunni sisustasid 11. klasside õpilased. Nad esitasid abiturientide kooliaja jooksul tantsitud tantse. Reijo ja Kristian lugesid Gert Urbi luuletusi. Filmiprogrammis rääkisid algklasside lapsed, mida nad suurtest arvavad. Lustlikus teatemängus võistlesid 12A ja 12B klassi lõpetajad.
Direktor Vello Sats edastas head soovid abiturientidele ja luges ette 12. klasside õpilaste ettepanekud koolile. Õpetajate tervituse luges ette Saima. Ühiselt moodustati seejärel kogu kooliperega suur ring koolimajas. Kätest kinni hoides lauldi kõigile tuttavat „Kes aias“.
Traditsioonilise lennusildi avamiseks suunduti alla garderoobi. Gert Urb selgitas oma ideed: „Kui hommikul õpilased tulevad kooli ja on veel unised või pahurad, siis silt “Carpe Diem“ („Naudi päeva!“) toob naeratuse suule ja teeb tuju heaks.
36. lendu jääb tähistama ühiselt istutatud punane vaher. Vaata pilte pildigaleriis.