Kuusalu Keskkoolis on üheaegselt käimas mitu välisprojekti, mille raames saavad meie kooli õpilased osaleda välisreisidel.

Üheks selliseks on Erasmus+ kaasava hariduse projekt "Kaasava hariduse võimalused Spordi ja Muusika näitel". Järgmine välisreis toimub 2.- 8. novembril 2016 Rumeeniasse. Teemaks on MUUSIKA. Reisile minekuks on võimalus kandideerida kõigil Kuusalu Keskkooli õpilastel, kes õpivad 2016/2017 õppeaastal 5.-7. klassis. Reisile on võimalus sõita 10 õpilasel, õpilasi saadavad 2 õpetajat.
Õpilastele on reis tasuta. Projekti rahalistest vahenditest kaetakse iga osaleja lennupiletid, kohalik transport, reisikindlustus ja toitlustamine. Grupp majutatakse hostelisse või hotelli. Majutus tasutakse samuti projekti vahenditest.

Palun rääkige oma lastega kodus ja andke teada, kes soovivad kandideerida Rumeenia õpilasreisile. Vastuseid ootan hiljemalt 9. juuni hommikuks (kell 10.00ks) e-maili aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Saatke palun e-kirjaga oma lapse nimi ja info, kas laps õpib muusikakoolis ja/või laulab kooris (2015/2016 kevade seisuga).

Õpilased valitakse välja järgmiste kriteeriumide alusel:
1. õpilase sooviavaldus (vanema e-kirja alusel) - 2 punkti;
2. õpilane õpib muusikakoolis või laulab kooris - 2 punkti (punktid ei kahekordistu, kui laps teeb mõlemat);
3. õppeedukus 2015/2016 õ.a. kokkuvõttes hea või väga hea - 2 punkti; kui on mõni kolm sees, siis 1 punkt;
4. käitumine 2015/2016 õ.a. kokkuvõttes hea või väga hea - 2 punkti, kui on rahuldav, siis 1 punkt, mitterahuldav - 0 punkti;
5. klassijuhataja (2015/2016 õ.a.) soovitus - maksimaalselt 2 punkti.

Kui kriteeriumide alusel saab ühepalju punkte rohkem arv õpilasi, kui osalema mahub, siis toimub reisile sõitjate väljaselgitamiseks loosimine.
Infot õppeedukuse, käitumise ja klassijuhataja soovituse kohta ei ole vaja lapsevanemal saata.

Õpilasreiside kohta leiab rohkem infot blogist: http://opimeopirannates.blogspot.com.ee/2016_04_01_archive.html

NB! Eelistuse saavad õpilased, kes Slovakkia reisil (toimus 30.03 - 5.04.2016) osaleda ei saanud.

Rohket tagasisidet ja sooviavaldusi ootama jäädes,

Piret Kamber
Kuusalu Keskkool