Ootame 3.-8. klassi poisse-tüdrukuid tasulisse robootikaringi roboteid programmeerima ja ehitama. 

Selleks kasutame sülearvuteid ja Mindstorms EV3 Lego komplekte (vt www.robomiku.ee/pood/).

Ring toimub esmaspäeval kell 14:00-15:30 ja teisipäeval 14:00-15:30 kooli õppetöökojas. Õpilane saab valida endale sobiva päeva.

Ringitunni alguses püstitatakse ülesanne, mille täitmiseks on vaja meeskonnal programmeerida ja ehitada robot. Kiirus ei ole kõige tähtsam, oluline on iga õpilase võimalus meeskonnas kaasa töötada. Selleks on vajalik sõbralik suhtlemine ning otstarbekas on ringis osalemine algusest lõpuni. 
Meeskonnas on vähemalt kaks liiget ja reeglina moodustatakse iga kord uued meeskonnad. Robootikarühmas osaleb mitte rohkem kui 18- 20 õpilast.

Robootikaring maksab õpilasele 1€ tund. Õppeaastas on plaanis õpilastega kokku saada 25 korda, iga kord 2 akadeemilist tundi. Tasuda tuleb 25 € poolaastas Kuusalu Vallavalitsuse arvele, tähtajad on 3. oktoober 2016 ja 6.veebruar 2017. Koolituse eest tasumise andmed saadetakse maksuametile ja tulumaks tagastatakse.

Peale 3. oktoobrit 2016 ja 6.veebruari 2017 kontrollitakse Kuusalu Vallavalitsusest tasumise seisu ja saadetakse kooli aruanne. Kuna ring on tasuline, siis saavad osaleda vaid need, kes tasuvad õigeaegselt. Arusaamatustest hoidumiseks on väga oluline makse selgitusse märkida õpilase nimi.

Avalduse blankette saab ringijuhendajalt või kooli kodulehelt taotlusvormide alt. Õpilase osalemine ringis kajastub ekooli kaudu.

Parimat soovides
Urmas Mark
Kuusalu Keskkooli
õpetaja