Kindlasti olete kuulnud meie koolis toimuvatest projekti reisidest. On ju nii? Kui veel ei tea, siis uuri oma klassikaaslastelt, kel on olnud võimalus käia Slovakkias ja Rumeenias. Kui tunned, et soovid ka sellest osa saada, siis nüüd on tulemas selleks uus võimalus.

Erasmus+ kaasava hariduse projekt "Kaasava hariduse võimalused Spordi ja Muusika näitel" järgmine välisreis toimub 5.- 11. märtsil 2017 Belgiasse (Liege linna). Teemaks on SPORT.  

Kandideerida on võimalik kõigil Kuusalu Keskkooli 5.-7. klasside õpilastel.  Reisile saavad sõita 10 õpilast ja õpilasi saadavad kaks õpetajat. 

Õpilastele on reis tasuta.

Oma sooviavaldus reisil osalemiseks edasta palun e-maili aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või oma klassijuhatajale suuliselt hiljemalt 19. detsembriks 2016.  Lisa kindlasti info, millises spordiringis sa osaled.

Reisile sõitvad õpilased valitakse välja järgmiste kriteeriumide alusel:
1. õpilase sooviavaldus (õpilase teade klassijuhatajale või e-kiri aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.) - 2 punkti;
2. õpilane osaleb mõnes spordiringis - 2 punkti (punktid ei kahekordistu, kui spordiringe on mitu);
3. õppeedukus 2016/2017 õ.a. I trimestril hea või väga hea - 2 punkti; kui on mõni kolm sees, siis 1 punkt;
4. käitumine 2016/2017 õ.a. I trimestril hea või väga hea - 2 punkti, kui on rahuldav, siis 1 punkt, mitterahuldav - 0 punkti;
5. klassijuhataja soovitus - maksimaalselt 2 punkti.

Kui kriteeriumide alusel saab ühepalju punkte rohkem arv õpilasi, kui osalema mahub, siis toimub reisile sõitjate väljaselgitamiseks loosimine.
Infot õppeedukuse, käitumise ja klassijuhataja soovituse kohta ei ole vaja saata!

Õpilasreiside kohta leiab rohkem infot blogist:http://opimeopirannates.blogspot.com.ee/2016_04_01_archive.html

NB! Eelistuse saavad õpilased, kes Slovakkia ja Rumeenia reisidel osaleda ei ole saanud.

Olge julged kandideerima!

Piret Kamber

NB! Kaasava hariduse projekti raames toimub veel kaks õpilasreisi. Jãlgige reklaami. :)