Hea koolipere
Koroonaviiruse ülikiire levik maailmas ja selle arengustaadium Eestis on tekitanud olukorra, et meie kool jätkab alates esmaspäevast, 16. märtsist õppetegevust distantsõppe vormis.
Õppetööd koolis ei toimu. Samuti ei toimu ringid, trennid, rentnikud ei saa kasutada kooliruume, spordikeskus on suletud alates laupäevast, 14. märtsist.
Et õppimine kodus võimalikult sujuvalt kulgeks, palume kõigil õpilastel võtta täna, reedel, koju kaasa koolis olevad õppematerjalid, õpikud, töövihikud. Samuti palume koolist ära viia kõik muud isiklikud asjad (vahetusjalanõud, spordiriided jne), et oleks parem koolimaja põhjalikult koristada.
Alates esmaspäevast, 16.03 on koolimaja peauks avatud tööpäevadel kell 9.00-13.00. Sel ajal saavad oma õppevahendid koolist kätte ainult need õpilased, kes reedel puudusid.
Õpetajad saadavad vajaliku õppeinfo e-kooli vahendusel. eKool jääb ametlikuks suhtluskanaliks distantsõppe ajal.
Täpsemad juhised õppetöö kohta anname esmaspäeval, 16. märtsil, peale õpetajate koosolekut, mis algab kell 10.00.
Veel pakume võimalust laenutada reedel 13. märtsil kodus õppimise perioodiks raamatukogust kirjandust.
Loodame, et vanematel on võimalus tagada oma lapsele turvaline kodusolemine. Lapsevanematel palume jälgida, et lapsed peaksid kinni koduväliste tegevuste keelust.
Küsimuste puhul palun pöörduge aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Kooli juhtkond