Viiruse leviku peatamiseks on alates esmaspäevast, 14.12 kõik Eesti üldhariduskoolid suletud ning õppetöö toimub distantsõppes kuni vaheajani. Vaheaja esimene päev on 23.12.

Täpsemalt Haridus- ja Teaduministeeriumi saadetud infot on võimalik lugeda siit: https://www.hm.ee/et/uudised/valitsus-kehtestas-uued-piirangud-haridusvaldkonnale.

Järgime ka sel perioodil kooli kodulehel olevat distantsõppe juhendit. Kuna kogu kool on distantsõppel, siis algab koolipäev sel perioodil kell 09:00.

Palume õpilastel homme koolist kaasa võtta kõik õppetööks vajalikud vahendid. Lisaks palume homme kooli garderoobist kaasa võtta KÕIK asjad, sest vaheajal hakatakse tegelema õpilaskodu tiiva lammutamisega ning sellega seoses kolime kõik garderoobikapid vanasse võimlasse. Uue algklasside tiiva ehitamise periood toob kaasa mitmeid muudatusi ka laste liikumisteedes kooli ümber ning praegune peauks jääb suletuks. Täpsemad juhised saadame enne õppetöö algust.

Distantsõppel olevatele õpilastele anname võimaluse soovi korral saada koolilõuna asendamiseks toidupakk. Hea lapsevanem, kui soovite toidupakki, siis palun täitke ära küsitlus. Kui toidupaki soovi ei ole, siis ei ole vaja ka küsitlust täita. Palume vastata hiljemalt pühapäeval (13.12) kella 17:00ks. Kui jätate küsimustikule vastamata, siis eeldame, et ei ole toidupaki soovi (gümnaasiumi õpilased on selleks perioodiks juba toidupaki saanud).

Toidupaki väärtus: 7€ (1€ / koolipäev). Perekond toidupaki eest tasuma ei pea.

Saadame e-kirjana täpsema info, millal saab kooli toidupakile järgi tulla. Ajad saavad olema vahemikus kolmapäev-neljapäev (16.-17.12).

Toidupaki küsitluse vorm: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ynfg7qshhk-lw-DlFUkHW0HP2uN-Y9hBm02RWI5rxDBUNTIwNlQ0TzIzRzVSWTA5SUFSM0hBSUExOC4u

Koolis on teatud arv tehnilisi vahendeid (arvutid, tahvelarvutid), mida on vajadusel võimalik laenutada. Kui vajate distantsõppe ajaks tehnilisi vahendeid, palun andke sellest teada klassijuhatajale.

Kui distantsõppe ajal tekib küsimusi, muresid või ettepanekuid, siis palun pöörduge klassijuhataja või aineõpetajate poole ning loomulikult saab ka minuga ühendust võtta (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., tel. 56 56 5887)!

Rahulikku jõuluootust!

Kristi Tarik

Koolijuht