Algamas on uus õppeaasta ning ka meie projektitegevused jätkuvad. Lõppenud kooliaastal käivitusid neli uut projekti, nüüd alustame nende teist tegevusaastat.

Pane tähele! Kuna esimesed projektireisid toimuvad juba oktoobrikuus, siis praktilisest reisikorraldusest lähtuvalt avame registreerumise juba nüüd, veel enne esimest koolipäeva.

10.-12. klasside õpilaste esimese Nordplus Junior C.U.L.T.U.R.E projektireisi kandideerimise tähtaeg on juba esmaspäeval, 02. septembril.

8.-10. klasside õpilastele mõeldud Erasmus+ Vaimse tervise projektireisi kandideerimise tähtaeg aga juba kolmapäeval 04. septembril.

 

Algava õppeaasta projektitegevusi tutvustab vastvalminud rahvusvahelise koostöö uudiskiri. Iga projekti kohta leiad sealt sisututvustuse ning kandideerimise info. Uudiskiri asub aadressil https://issuu.com/piia_palge-lepik/docs/projektikalender_19-20.

Eesolev õppeaasta on ka selle poolest eriline, et võõrustame koguni kolmel korral. Seepärast kirjutasime uudiskirjas eraldi õpilaste majutamisest ja peredes elamisest. Julgustame ühendust võtma ja oleme tänulikud neile peredele, kelle oma laps ehk ei osale projektireisidel, kuid kes soovivad võõrustada külalisi.

Uudiskirja lõpus leiad 2019-2020 õppeaasta ülevaatliku projektikalendri.

Head algavat projektiaastat!

Kuusalu Keskkool


Attachments
projektikalender 19-20.pdf [2.66Mb]
Uploaded Reede, 16 August 2019 by Administraator