Kooli sünnipäev algas esmaspäeva, 17. oktoobri hommikul rongkäiguga vana koolimaja juurest. 1884. aastal valminud endise Kiiu-Pirsallika kooli uksed olid samuti avatud.
Peale direktori ja vallavanema  tervitust alustas ligi 600-pealine rongkäik teed kooli poole. Vaata ka pilte!
Teine tund  algas  kooliraadio vahendusel direktori tervitusega, järgnes viktoriin põnevate kooliküsimustega, mille oli koostanud õpilasesinduse juht Andre Purve. Saime teada, millised sildid on söökla uksel, mitu spordikarikat on vitriinides välja pandud, mis värvi on garderoobikappide uksed ja palju muud. Sünnipäevaks oli koostatud ka kooli ajalugu tutvustav näitus, mida nii suured kui väikesed huviga vaatasid. Ka lõunasöök oli tavapärasest pidulikum, magustoiduks sõime pannkooki moosi ja vahukoorega.
Aga ükski sünnipäev ei möödu ilma kingitusteta. Direktor Vello Sats ja õppealajuhatajad Maire Kuuse ja Aili Kontus jagasid igale õpilasele ja töötajale kingituseks helkuri kooli logoga ja meie motoga „Hea haridus Kuusalu koolist“, et me oleksime alati ja kõikidele hästi nähtavad.
Koolitöötajatele lõppes päev väljasõiduga maalilisse Vihulasse, kus kuldset sügispäeva veetsime minigolfi mängides. Vaata ka pilte!