Menüü 29.05 - 02.06 2023
HOMMIKUSÖÖK
Esmaspäev
Kaerahelbepuder, marjad, või, leib, sepik, piim.
Teisipäev
Krõbe marjamüsli, piim, leib, sepik, võileivamäärded.
Kolmapäev
Neljaviljahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.
Neljapäev
Sõrnikud, maasikapüree, hapukoor, leib, sepik, piim.
Reede
Võileivad (sealihasink, veisesink, või, sulat. juust, viilut. juust, pasteet, võileivamäärded), leib, sepik, piim.
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.
LÕUNASÖÖK
Esmaspäev
Böfstrogonov (veiseliha, riisijahu, ürtidega mahe kaste, ketsup, sibul, puljong, köögikoor, maitserohel.) Tatar, v-kapsa - marin. kurgisalat (majonees). V-kurgi tomatisalat, vesi, leib, sepik.
KOOLIPIIM, KÖÖGIVILI: Piim, keefir, nuikapsas.
Teisipäev
Kreemjas lõhesupp (lõhefilee, kartul, sibul, porgand, kalapuljong, küüslauk, till, vahukoor). Jäätis.
KOOLIPIIM, KÖÖGIVILI: Piim, keefir, v-kurk.
Kolmapäev
Mulgikapsas (hapukapsas, odrakruup, puljong, suhkur, sealiha). Kartul. Magus vürtsikas köögiviljasalat, Vesi, leib, sepik.
KOOLIPIIM, KÖÖGIVILI: Piim, keefir, paprika.
Neljapäev
Hernepüreesupp, röstitud sibul (hernepüree, köögikoor, puljong, m/s-kaelakarbonaadikuubik, till).
Puuviljasegu kamavahuga, leib, sepik.
KOOLIPIIM, KÖÖGIVILI: Piim, keefir, nuikapsas.
Reede
Linnuliha-köögivilja risoto (kanaliha, täistera pruun riis, lillkapsas, porgand, hernes, mais, paprika, varsseller, sibul, puljong).
Kõrvitsasalat, kurgisalat hapukoorega, puuvili, vesi, leib, sepik.
KOOLIPIIM: Piim, Keefir.
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.
PIKAPÄEVA OODE
Esmaspäev
Kana-makaronisupp (kanaliha, porgand, sibul, kartul, puljong, nuudlid, till). Puuvili, kohuke, leib, sepik.
Teisipäev
Makaronid singiga (täistera pasta, sink, sibul, puljong). Ketšup, morss.
Kolmapäev
Kikerherne pajaroog (kikerherned, sibul, küüslauk, sealiha, pruun täistera riis, tomatikuubik, mahe kaste, puljong). Mahl.
Neljapäev
Kerge kodujuustusalat (kodujuust, kurk, tomat, hapukoor). Kanafilee varras, piim.
NB! Seoses köögipersonali suurenenud töökoormuse tõttu on menüüs tehtud muudatused lisandite ja salatite valikus.
--------------------------------------------
Menüü koostas peakokk Elge Lätt, e-post
Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.