Menüü 29.05 - 02.06 2023

HOMMIKUSÖÖK

Esmaspäev
Kaerahelbepuder, marjad, või, leib, sepik, piim.

Teisipäev
Krõbe marjamüsli, piim, leib, sepik, võileivamäärded.

Kolmapäev
Neljaviljahelbepuder, või, marjad, leib, sepik, piim.

Neljapäev
Sõrnikud, maasikapüree, hapukoor, leib, sepik, piim.

Reede
Võileivad (sealihasink, veisesink, või, sulat. juust, viilut. juust, pasteet, võileivamäärded), leib, sepik, piim.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.

LÕUNASÖÖK

Esmaspäev

Böfstrogonov (veiseliha, riisijahu, ürtidega mahe kaste, ketsup, sibul, puljong, köögikoor, maitserohel.) Tatar, v-kapsa - marin. kurgisalat (majonees). V-kurgi tomatisalat, vesi, leib, sepik.

KOOLIPIIM, KÖÖGIVILI: Piim, keefir, nuikapsas.

Teisipäev

Kreemjas lõhesupp (lõhefilee, kartul, sibul, porgand, kalapuljong, küüslauk, till, vahukoor). Jäätis.

KOOLIPIIM, KÖÖGIVILI: Piim, keefir, v-kurk.

Kolmapäev

Mulgikapsas (hapukapsas, odrakruup, puljong, suhkur, sealiha). Kartul. Magus vürtsikas köögiviljasalat, Vesi, leib, sepik.

KOOLIPIIM, KÖÖGIVILI: Piim, keefir, paprika.

Neljapäev

Hernepüreesupp, röstitud sibul (hernepüree, köögikoor, puljong, m/s-kaelakarbonaadikuubik, till).
Puuviljasegu kamavahuga, leib, sepik.

KOOLIPIIM, KÖÖGIVILI: Piim, keefir, nuikapsas.

Reede

Linnuliha-köögivilja risoto (kanaliha, täistera pruun riis, lillkapsas, porgand, hernes, mais, paprika, varsseller, sibul, puljong).
Kõrvitsasalat, kurgisalat hapukoorega, puuvili, vesi, leib, sepik.

KOOLIPIIM: Piim, Keefir.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.

PIKAPÄEVA OODE

Esmaspäev
Kana-makaronisupp (kanaliha, porgand, sibul, kartul, puljong, nuudlid, till). Puuvili, kohuke, leib, sepik.

Teisipäev
Makaronid singiga (täistera pasta, sink, sibul, puljong). Ketšup, morss.

Kolmapäev
Kikerherne pajaroog (kikerherned, sibul, küüslauk, sealiha, pruun täistera riis, tomatikuubik, mahe kaste, puljong). Mahl.

Neljapäev
Kerge kodujuustusalat (kodujuust, kurk, tomat, hapukoor). Kanafilee varras, piim.

NB!  Seoses köögipersonali suurenenud töökoormuse tõttu on menüüs tehtud muudatused lisandite ja salatite valikus.

--------------------------------------------

Menüü koostas peakokk Elge Lätt, e-post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Täpsemat teavet allergeenide ja koostisosade kohta saab küsida peakokalt.