Õnnitleme Saima Kallionsivut, tunnustusürituse „Eestimaa õpib ja tänab“ Harjumaa nominenti kategoorias "Aasta tegu hariduses".
I veerandi hinded pannakse välja K, 16. oktoobril kell 15.00;
R, 18. oktoobril algusega kell 8.45 toimub spordikeskuses kooli sünnipäeva ja I veerandi lõpetamise aktus;
R, 18. oktoobril 6. tund on klassijuhatajatund.
II-IX klasside õpilastele väljastatakse klassitunnistus paberkandjal IV veerandi lõpus. Esimese kolme õppeveerandi kokkuvõtvaid hindeid saavad õpilased ja lapsevanemad vaadata eKoolis. I klassid kasutavad seni kehtinud tunnistuse vormi.
Kooli üldtööplaan 2013/2014 õppeaastaks on heaks kiidetud. Üldtööplaan on pandud kooli kodulehele.
N, 17. oktoobril on kooli aastapäev. Koolipäev algab rongkäiguga Kiiust, vallamaja eest kell 8.00. Buss viib need õpilased, kellel ei ole muud transporti, kell 7.45 Kuusalu alevi parkimisplatsilt Kiidu.
14.-16. oktoobrini on koolis fotograaf. Seoses sellega ei saa ringijuhid nendel päevadel kasutada aulat. Klassijuhatajatel meenutada õpilastele, et autahvli jaoks tehtaval pildil tuleb olla viisakalt riides.
Õpetajate pilt tehakse T, 15. oktoobril peale 4. tundi – palun kõikidel kiiresti aulasse tulla!
Klassijuhatajatel rääkida õpilastele, et praegu on õige aeg tammetõrusid korjata ja kasvama panna. (Hästi läheb kasvama see tammetõru, millel on idu juba nähtav. Hea, kui tammetõru panna potti kasvama horisontaalselt.)
Jätkub traditsiooniline mälumängusari „Kuldne Rihukas“. Esimene voor on K, 16. oktoobril 3. (V-VIII klassid) ja 4. tunni (IX-XII klassid) ajal lugemissaalis. Võistkonnas on neli liiget, igast klassist üks võistkond.
Kooli aastapäeva ball on R, 18. oktoobril. Tulge kõik ballile!
Õpilasvahetusorganisatsiooni YFU tuvustavad materjalid on kooli raamatukogus.
Aili Kontus viibib N-R, 10.-11. oktoobril koolitusel.
Kooliõde viibib R, 11. oktoobril koolitusel.