Reedel, 18. oktoobril kogunes kogu koolipere spordikeskuse saali, et tähistada kooli aastapäeva ja esimese veerandi lõppu. Direktor Vello Sats pidas aktusekõne ja rõhutas selliste väärtuste tähtsust nagu ühtehoidmine ja oma kooli tunne. Direktor andis üle ka Kuusalu kooli teenete märgid õpetajatele Ene Soekovile ja Sirje Pällile, tunnustamaks nende pikaajalist pühendunud tööd kooli heaks. Teenetemärgi komisjoni esimees Saima Kallionsivu andis üle märgiga kaasneva tunnistuse ja teenete märkide raamatusse tehti vastav sissekanne, mida märgiomanikud kinnitasid oma allkirjaga.
Kooli tänukirjad meie koolis töötatud ümmarguse arvu aastate eest said Hilja Sarap, Niina Esko, Ene Soekov, Ene Lõoke, Raivo Kontus ja Kadi Rikma. 10. klassi õpilastele anti pidulikult kätte õpinguraamatud ja sooviti, et sinna gümnaasiumiaastate jooksul kantavad hinded oleksid head.
Kõik esimesel veerandil väga hästi õppinud õpilased said tugeva aplausi osaliseks ja tunnustuseks kommi direktori käest. Abiturient Kristin Parve tutvustas kooli ühise lõpusõrmuse teemal õpilaste hulgas läbi viidud küsitluse tulemusi ja lõpusõrmuse kavandit, mille järgi saavad edaspidi kõik koolilõpetajad endale lõpusõrmused tellida.
Õpetaja Margus Keerma autasustas 4. ja 5. klasside rahvastepalli turniiri võitjaid. Õpilasesinduse nimel kuulutas Ott Tammemäe välja uue koolikella meloodia konkursi. Aktuse lõpetas ühine koolivalsi laulmine õpetaja Niina Esko juhatusel.