On advendiaeg, lähenemas on jõulud, lõppemas on aasta 2014. Lõppeva aasta jooksul oleme palju teinud – oleme usinasti õppinud ja hästi töötanud.
Päevi ja sündmusi oli mitmesuguseid. Oli ehk seda, mis võinuks minna teisiti, aga kindlasti oli meil igaühel ka hulganisti kordaminekuid, rõõmsaid hetki, mida on hea paljude aastate pärast meenutada ja mille üle võime uhked olla.
Nüüd hakkab aastatekarussellil jälle üks ring täis saama. Peagi on käes aasta oodatumad pühad – jõulud ja aastavahetus. Talv ei ole sügisest veel päris jagu saanud ega lumevaipa maha laotanud. Looduses on käes aasta pimedaim aeg, ka päike ei paista meist hetkel eriti hoolivat. Seda enam peame valgust otsima iseendas ja oma mõtetes, peame pakkuma tuge ja soojust oma lähedastele, inimestele meie ümber.
Usun, et mööduvast aastast jäävad meile meelde ühtehoidmine ja märkamine, ühise koolipere tunne, vastastikune austus ja hoolivus.
Tänan teid kõiki ilusa, töise aasta eest!
Soovin kõikidele õpilastele, koolitöötajatele, lastevanematele ja meie toetajatele jõulurõõmu, hoolivust, soojust ja valgust.
Soovin hea koostöö jätkumist uuel aastal!
Vello Sats

pakad-v

                                                                                                                         2c klassi ühislooming