Täna tähistasime oma koolis Eesti Vabariigi 98. aastapäeva.
Pidupäevaaktused toimusid kolmes vanuseastmes. Tore oli vaadata aulasse kogunevaid pidupäevale kohaselt riides noori. Iga aktuse alguses lauldi ühiselt, kindlalt ja kõlavalt Eesti Vabariigi hümni. Direktor Vello Sats mõtiskles oma pidupäevakõnes meie riigi kõige tähtsama laulu, Eesti Vabariigi hümni üle, rääkides sellest kui armastuslaulust, milles väljendame oma armastust oma Eesti vastu. Ta rõhutas, kui tähtsaks on eestlased läbi aegade pidanud haridust ja sellest sündivat tarkust.
Aktustel esinesid ka kõik meie kooli koorid – lauldi ajast, meie juurtest, armastusest. Ilusa solistipala „Ehavalgus“ esitas meie matemaatikaõpeaja Karin Tensing. Tore oli vaadata IV a klassi ja gümnaasiumiosa rahvatantsurühmade hoogsat esinemist.
Nooremate ja keskastme õpilaste aktustel esitasid kena ülevaate Eesti Vabariigi sümbolitest Epp Tammemäe ja Joonas Amer, gümnaasiumiosa õpilaste aktusel esines meie kooli vilistlane Gert Urb, kes tutvustas oma praegust kooli, Kõrgemat Sõjakooli.
Kõik aktused lõppesid ühislauludega – meeleolukalt kõlasid nooremate õpilaste aktusel „Mu koduke on tilluke“ ja „Eesti lipp“. „Eesti lippu“ lauldi ühiselt ja võimsalt ka kahel viimasel aktusel. Pildigalerii.

Õnnitleme kõiki õpilasi, koolitöötajaid ja lapsevanemaid Eesti Vabariigi 98. aastapäeval!