Tere koolipere

Oleme saanud Terviseametilt soovituse jätkata kogu kooliga distantsõppel kuni detsembri alguseni.

Kõik õpilased ja õpetajad on uuesti kooli oodatud 03.12.2020

Kuna distantsõppe perioodi pikkus on nüüd teada, siis palun kindlasti üle lugeda meie distantsõppe juhis kodulehel. Hoiame motivatsiooni ja jätkame õppetööd parimal võimalikul viisil. Hea õpilane, kui sa tunned, et vajad abi, siis võta kindlasti oma õpetajaga ühendust!

Distantsõppel olevatele õpilastele anname võimaluse soovi korral saada koolilõuna asendamiseks toidupakk. Hea lapsevanem, kui soovite toidupakki, siis palun täitke ära küsitlus. Kui toidupaki soovi ei ole, siis ei ole vaja ka küsitlust täita. Palume vastata hiljemalt pühapäeval (22.11) kella 17:00ks. Kui jätate küsimustikule vastamata, siis eeldame, et ei ole toidupaki soovi.
Toidupaki väärtus on 10€ (1€ / koolipäev). Lapsevanem toidupaki eest tasuma ei pea.

Saadame uue nädala alguses klasside kaupa täpsema info, millal saab kooli toidupakile järele tulla. Ajad saavad olema vahemikus kolmapäev-reede (25.-27.11).

Küsitluse aadress: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ynfg7qshhk-lw-DlFUkHW0HP2uN-Y9hBm02RWI5rxDBUM082MkE2STNBMTE0V0tENzRSWEFRTzRHWC4u

Kui distantsõppe ajal tekib küsimusi, muresid või ettepanekuid, siis palun pöörduge klassijuhatajate või aineõpetajate poole ning loomulikult saab ka minuga ühendust võtta (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., tel. 56 56 5887)

Püsime terved

Kristi Tarik