17. jaanuaril alanud olümpiaharidusperiood on täies hoos. Spordikeskuse galeriis on välja pandud meie olümpiakangelasi tutvustav näitus: fänniklassid otsisid materjale ja valmistasid väga eriilmelised postrid. Vaata ka pildigaleriid. Kooli fuajees olid jaanuaris-veebruaris vaatamiseks Eesti Spordimuuseumi rändnäitused meie spordisangaritest. 1b klassi algatusel toimus kohtumine olümpavõitja Svetlana Tširkovaga ja vehklemisklubiga Tallinna Mõõk.

Järgmisel nädalal, 12.03 toimub populaarne mälumäng "Kuldne Rihukas" ja neljapäeval, 13.03 ergutusgruppide tantsupäev, kus saavad kaasa lüüa nii tüdrukud kui poisid. Algklasside õpilased joonistasid Rihukale uusi riideid, see näitus avatakse järgmisel nädalal.
Ausa mängu konkurss kestab terve olümpiaharidusperioodi vältel. Me märkame ja tunnustame ausust ja austust nii kaaslaste kui konkurentide vastu. AUS MÄNG on olümpiaideaal, mis hõlmab vankumatut kinnipidamist kehtestatud reeglitest. 

Mänge kajastab seinaleht (vana võimla ees), Facebooki fännileht ning kooli koduleht. Mängude korraldusse on kaasatud lapsevanemad, kooli hoolekogu ja kohalikud spordiklubid. Spordipidu toimub 4.-5. juunil 2014. Ootame aktiivset osavõttu!

Mänge toetab Eesti Olümpiaakadeemia.